Testimoniale

Testimoniale clienti

Clienții noștri ne recomandă

recomandă
Colaborarea cu Greenkeeper/Ciprian merge excelent. Am avut o lucrare relativ complicata pentru ca am pus gazon la aprox 40 de grade, dar iată ca este verde chiar și acum. Recomand. Nu mai vorbesc de mentenanța grădinii care ne ajuta maxim
Razvan Diratian
Razvan Diratian
2023-01-26
recomandă
O gradina ingrijita are neaparata nevoie de o echipa profesionista, serioasa si amabila, precum Greenkeeper. Calitatea lucrarilor executate o recomanda. Va multumesc.
Valeria Costea
Valeria Costea
2023-01-22
recomandă
Acum 1 an am facut o cerere de oferta, cu o oarecare neincredere, unui necunoscut, care culmea, imi mai era si vecin de aici din Tunari... Oferta a venit relativ repede, la un pret absolut accesibil (aproape la jumatate din cat avusesem cu predecesorii)!! Treptat, s-a dovedit ca alegerea a fost buna, am intalnit servicii oneste, raspunsuri si sfaturi avizate si oameni de treaba, pe care i-am recomandat si cunoscutilor si prietenilor care au curti si nevoie de servicii... Colaborarea este fructuoasa, continua si la ora actuala si s-a transformat intr-o adevarata prietenie! Recomand cu caldura!!
Horatiu Antonescu
Horatiu Antonescu
2023-01-21
recomandă
Recomand GreenKeeper pentru seriozitatea cu care tratează proiectele: - cunosc foarte bine plantele, metodele de îngrijire - se adaptează rapid pe cerințele clientului. - oferă soluții complete: amenajări, sisteme de iluminare.
Mircea Săplăcan
Mircea Săplăcan
2023-01-18
recomandă
Super multumit de serviciile echipei Greenkeeper, profesionisti si promti in executie
Mihai Mihai
Mihai Mihai
2023-01-17
recomandă
Am lucrat cu Ciprian pentru amenajarea gradinii unei case nou achizitionate, precum si a sistemului de irigatii. Pozele before & after sunt mai mult decat concludente. Plantele alese sunt spectaculoase oricand, schimband peisajul in functie de anotimp, inclusiv iarna. Suntem foarte multumiti de colaborare si ii recomandam serviciile.
Maria Liță
Maria Liță
2023-01-16
recomandă
Prompt, profesionist, flexibil. M-a ajutat și mă ajută în continuare.
Nicusor Cazan
Nicusor Cazan
2023-01-16
recomandă
Am amenajat curtea de la zero cu Greenkeeper… peisagistica, plantat, sistem irigatii si iluminat (ambele controlate wi-fi). Datorita lui Ciprian, curtea a iesit mult mai bine m-as fi asteptat. Profesionalism, transparenta si preturi foarte bune!
Dragos Vacarescu
Dragos Vacarescu
2022-01-18
recomandă
Atunci cand pasiunea si dedicarea se intalnesc in mana unui profesionist, natura se exprima in cele mai frumoase moduri Multumim!
Daniel State
Daniel State
2022-01-16
recomandă
Un profesionist desăvârșit apropiat de clienți și cărora prin talent și pregătire le devine un apropiat prieten, în final. O alegere excelenta s-a dovedit a fi pentru noi colaborarea cu Ciprian! O recomandare de 5 stele, din toată inima!
Florin Ureche
Florin Ureche
2022-01-14
Ai nevoie de ajutor?